Beste Gasten,

We hopen dat u even een moment wilt nemen om ons gastenboek bij te werken met uw vakantie ervaring in onze vakantiebungalow. Ook op- en/of aan-merkingen zijn van harte welkom.

Bedankt en met vriendelijke groeten,

Marlies en Mario

Only registered users may add new posts, please login

Ankie en Bruce, Heeten

Hallo Mario en Marlies,

We hebben afgelopen week een goed verblijf gehad, het huisje was knus, schoon en van alle gemakken voorzien. Vooral de open haard was een groot succes!
Wat we erg fijn vinden is dat er bij dit huisje niet allemaal toeslagen bijkomen, wat we veel tegenkomen bij vakantiehuisjes en daardoor de totaalprijs uiteindelijk toch veel hoger wordt dan je in eerste instantie denkt.

Afijn, wie weet tot ziens!

groetjes, Ankie en Bruce

Monday, 17 November 2014

Bas en Geertje Kooijman, Rotterdam

Beste familie Groeneveld,

We willen jullie nog even hartelijk bedanken voor de prima bungalow, waar wij de afgelopen 2 weken in mochten verblijven. We hebben het erg naar onze zin gehad en het ontbrak ons aan niets.Heerlijke bedden al opgemaakt, een gezellige huiskamer, een prima keuken met alles erop en eraan. Ook buiten was het prima vertoeven met allemaal leuke plekjes en zitjes.We hebben veel gefietst in de mooie omgeving.
Kortom jullie hebben er aan bijgedragen dat wij een prachtige vakantie hebben gehad!Nogmaals bedankt hiervoor.

De hartelijke groeten van

Bas en Geertje Kooijman

Monday, 30 September 2013

Helena en Marrianne, Bedum

Hoi Mario en Marlies ,

We hebben het , ondanks het minder mooie weer , heel leuk gehad in jullie vakantiehuisje en hebben genoten van de houtkachel. We zijn zeker van plan nog eens terug te komen !

Groetjes van Helena en Marrianne

Monday, 30 September 2013

Hilbert en Marianne

Hoi mario en Marlies,

we zijn net thuis van een heerlijke vakantie in jullie huis van een periode van 9 t/m 26 july. We hebben ontzettend genoten,heerlijk tot rust gekomen,en van alle gemakken voorzien zelfs een vrieskist. Het huisje is zeker een aanrader, alles in de buurt heerlijke zwembaden, winkels en de pracht van ned en duitsland. Het ontvangst was ook een plezierige ervaring, lekker ontspannen en goed wegwijs gemaakt in het huis. Ik zeg niet ik denk dat ik volgend jaar terugkom, maar weet het zeker, en heb je de boeking al gestuurd.
Dus mensen, een toppie adres voor niet al te veel geld, en 3 terrassen cool.gif Kortom als er 5 sterren weg te geven waren dan zijn het er ook 5 cool.gif

gr hilbert en marianne

Friday, 29 March 2013

Martin en Ans Rinkel, Kudelstaart

Wat een heerlijk huis is dit om vakantie te houden, werkelijk met alles erop en eraan!!
Wij waren hier een midweek van 5 t/m 9 juli en hebben veel gebruik gemaakt van de gezellige terrassen, want we hadden prachtig weer. Alleen voor de voetbalwedstrijden(WK) gingen we even naar binnen. Overdag fijn kunnen fietsen in de mooie omgeving. Leuke routes gereden via de knooppuntroutes van de ANWB. Mario en Marlies, hartelijk dank voor jullie gastvrije ontvangst in een super vakantiewoning. Mensen die dit lezen: zeer zeker een aanrader!

Tip: In restaurant Marktzicht in Losser kan je erg lekker eten en de schitzels bij de manege zijn ook erg lekker!

Saturday, 14 July 2012

 

Powered by Phoca Guestbook